Met koken als passie en de mogelijkheden die pizza’s bieden, hebben wij het maken van pizza’s tot onze grootste specialiteit gemaakt. Een pizzabodem biedt oneindig veel mogelijkheden. Overheerlijke combinaties van ingrediënten zorgen voor de lekkerste pizza’s. En het mooie van pizza’s is dat het werkelijk voor iedereen een feestje is. Een pizza pas je aan naar je eigen smaak. En de pizza’s van WoodNess Pizza zijn op hout gestookt wat zorgt voor een speciale smaak aan de pizza’s.

 

Toppers

Natuurlijk zijn er een aantal toppers te bedenken die een ieders smaak aanspreken. Dit zijn de pizza’s die wij op feesten en partijen aanbieden. In overleg en naar smaak passen we pizza’s graag aan. Maar net zoals de Italianen van huis uit ook gewend zijn, werken wij het liefst met drie of vier ingrediënten per pizza. Voor die typisch Italiaanse beleving.

Tarwe bodem

Nog in ontwikkeling is het speciale deeg met een tarwe bodem. Deze bodem is in de pizzawereld nog niet bekend. WoodNess Pizza onderzoekt de mogelijkheden. Uiteraard met behoudt van die overheerlijke pizza smaak. 

Meer informatie

Zo'n lekkere pizza hebben we nog niet eerder gegeten.

Jelle

Heerlijke verse ingrediënten en snel klaar!

Marieke

Vraag vrijblijvend informatie aan

The real taste on wheels

Geen feest compleet zonder pizza! 

Ook lekker eten op jouw feest, event of festival? Alleen met de heerlijkste pizza’s van WoodNess Pizza.

 

Contact