Over WoodNess Pizza

WoodNess Pizza is naar een idee van Hendrik de Jong, ondernemer, familieman, Fries en pizzabakker. Jaren geleden begonnen als ondernemer in de bouw, heeft Hendrik nu gekozen voor zijn passie koken. Het maken van de perfecte pizza werd zijn doel en zo ontstond ook het idee voor WoodNess Pizza.  

WoodNess Pizza is te boeken voor festivals, feesten en partijen, dorps- en tentfeesten. En misschien zie je hem wel staan op vaste plaatsen op industriegebieden en dorpen. Zie je hem staan? Loop dan zeker even bij hem langs. Hendrik vertelt je graag over zijn typisch Italiaanse gebruiken én pizzaoven. En natuurlijk moet er dan ook even geproefd worden!

Feest, event of festival

WoodNess Pizza verzorgt de pizza’s op je feest, event en festival. Met een aanbod op maat zijn onze pizza’s een beleving op zich. Denk hierbij aan speciale recepten op verzoek of bijvoorbeeld een pizzaproeverij waar je gasten verschillende smaken kunnen proeven. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. 

 

Informatie

Typisch Italiaanse oven

WoodNess Pizza werkt met de enige echt goede oven, de Marana Forni. Menig Italiaan zegt met geen andere oven meer te willen werken. Wereldwijd een topper in zijn soort. 

 

Lees meer over de bijzondere Marana Forni oven.

 

Marana Oven

Ingrediënten met zorg gekozen

Een pizzabodem is voor ons wat een blank canvas is voor een schilder; het biedt ruimte voor creativiteit en brengt ons de heerlijkste combinaties van ingrediënten: een pizza zoals geen ander. Met een passie voor koken, hebben wij het maken van pizza’s tot onze specialiteit gemaakt. Laat je verrassen.

 

Onze Pizza’s

Vraag vrijblijvend informatie aan